FROKOST JAZZEN ER PGA. COVID-19 RESTRIKTIONERNE AFLYST RESTEN AF FORÅRET ! Vi forventer at starte op igen til september, og vi begynder allerede 11.september kl. 12.00 og har i øvrigt  arrangeret 2 ekstra lørdage i forhold til det originale program, nemlig både 11. og 18.september.

Vi glæder os til igen at kunne byde medlemmer såvel som gæster velkommen til en række hyggelige og spændende jazzkoncerter fra 11.september. De mange jazz lørdage afholdes i KEDELHUSET, Papirfabrikken 72, Silkeborg. (et par stykker dog i Rampelys, hvilket fremgår af programmet).

Der er adgang til salen fra kl. 11.00, men man kan forvente at orkestret har lydprøve indtil kl. 11.50. Der kan normalt i barerne købes, øl, vin, vand, kaffe, te, håndmadder og sandwich. Men pga. corona restriktioner kan der forekomme begrænsninger i udvalget!

Vi har ikke mulighed for at reservere borde/plads, ligesom der ved spidsbelastning ikke kan garanteres en siddeplads. Kom  gerne i god tid.

Vi introducerer medlemskab for efteråret 2021 som koster kr. 300!  Det er samtidig et abonnement, der giver gratis adgang til samtlige lørdags koncerter for resten af 2021.

Entre for gæster er kr.100 pr koncert.

Halvårligt medlemskab for 2021 kan købes ved henvendelse på tlf. 89203050 eller på www.kedelhuset.com eller ved at klikke på linket her.

Man kan fra august tegne medlemskab for resten af 2021 for kr.300. Mere derom senere

:https://kedelhuset.com/program/frokostjazz-medlemskab-abonnement-2021/

Vi håber vi ses til en række gode jazzkoncerter!

Når vi starter igen er det på grund af corona-restriktioner  IKKE muligt at fastholde gældende praksis med at man bare møder op og kommer ind.

Der vil foreløbigt være et maksimum for antal gæster i salen, og derfor skal både medlemmer og ikke-medlemmer også her i foråret RESERVERE BILLET (pris 0 kr.) via www.billetten.dk . Der sker ved direkte henvendelse til www.kedelhuset.com eller tlf. 89203050 i åbningstiden eller på et af kommunens biblioteker.

Billetterne til de enkelte koncerter er til salg én uge før koncerten, dvs. lørdagen ugen inden. Man kan altså ikke reservere til flere koncerter på en gang!

Medlemmer foreviser billetten ved indgangen sammen med medlemskort.

Ikke-medlemmer foreviser billetten og betaler 100 kr. ved indgangen.

05
Sep
DR pigekoret
se mere
18
Sep
Paul Harrison Band
se mere
25
Sep
‘Charlie Christian Tribute’ v/ Bo Møller & Henrik Gunde Quintet
se mere
02
Okt
‘Nat King Cole Triubute’ v/ Mads Mathias Quartet
se mere

09
Okt
Dixie For You feat. Finn Odderskov
se mere
16
Okt
Swinging Feetwarmers, GER
se mere
23
Okt
Don Vappie & Burich-l’Etienne Ensemble, USA, GER, DK
se mere
28
Okt
Hyldest koncert til Benny Andersen
se mere

30
Okt
Jonny Boston Quartet
se mere
06
Nov
Jack Street Jazzband
se mere
13
Nov
Den Gamle Sangskat
se mere
14
Nov
Tresonans
se mere

20
Nov
Creole Catz
se mere
27
Nov
Dario Campeotto & Martin Schack Kvartet
se mere
04
Dec
Bourbon Street Jazzband
se mere
05
Dec
Oslo Gospel Choir
se mere

11
Dec
Mathias Heise & Mads Mathias Quintet
se mere
08
Jan
Red Hot Four+2
se mere