Bliv medlem af en af Danmarks største jazzforeninger

 

Frokostjazzen Silkeborg har ca. 450 medlemmer og er som sådan en af Danmarks største jazzforeninger.

Der afholdes ca. 27-28 koncerter på lørdage i Kedelhuset fra slutningen af  september til midt i april. Desuden arrangerer Frokostjazzen i regi af JazzSilkeborg sammen med Silkeborg Jazzklub og Riverboat Jazz Festival et par specielle koncerter i årets løb.

 

En klar fordel at være medlem.

Det er klart en fordel at være medlem & abonnent i Frokostjazzen. Entreen for gæster er kr 100,- og man skal som sådan blot komme  5 gange på et år, så er medlemskabet tjent ind, samtidig støtter man en forening, der på frivillig basis forsøger at få det ene gode jazz orkester til byen efter det andet.

Et medlemskab koster for 2021 kr. 500

(dvs. de 100 kr. er medlemskab og de 400 kr er et abonnement til samtlige lørdags koncerter). Medlemskabet er personligt og gælder for et år (januar-december).
Det giver GRATIS adgang til samtlige lørdags frokost arrangementer i Kedelhuset.
Man har selvfølgelig også stemmeret på den årlige generalforsamling.

Frokostjazzen udgiver et årligt trykt program, som kan hentes gratis i Kedelhuset, på Silkeborg Bibliotek, i Jysk Musikteater og på Midtjyllands Avis

Du kan melde dig ind på www.kedelhuset.com eller ved henvendelse til Jysk Musikteaters billetkontor på tlf. 89203050 eller Silkeborg Bibliotek

eller på følgende link

:https://kedelhuset.com/program/frokostjazz-medlemskab-abonnement-2021/

Er du i tvivl på ring mob tlf. 2830 5680 (formand Gunhild Black)

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her