Bliv medlem af en af Danmarks største jazzforeninger

 

Frokostjazzen Silkeborg har de sidste år haft ca. 400 medlemmer og er som sådan en af Danmarks største jazzforeninger.

Der afholdes ca. 28-29 koncerter på lørdage i Kedelhuset fra midt september til midt i april. Desuden arrangerer Frokostjazzen i regi af JazzSilkeborg sammen med Silkeborg Jazzklub og Riverboat Jazz Festival  1- 2 specielle koncerter i årets løb.

 

En klar fordel at være medlem.

Det er klart en fordel at være medlem & abonnent i Frokostjazzen. Entreen for gæster er kr 100,- og man skal som sådan blot komme  6 gange på et år, så er medlemskabet tjent ind, samtidig støtter man en forening, der på frivillig basis forsøger at få det ene gode jazz orkester til byen efter det andet.

Et medlemskab for hele året koster for 2023 kr. 600,- + gebyr og vi forventer at gennemføre programmet for hele 2023 som planlagt, såfremt covid-19 eller en anden pandemi ikke spænder ben for en normal hverdag.

Frokostjazzen udgiver et årligt trykt program, som kan hentes gratis i Kedelhuset, i Jysk Musikteater og på Midtjyllands Avis

Du kan melde dig ind på www.kedelhuset.com eller ved henvendelse til Jysk Musikteaters billetkontor på tlf. 89203050.

eller på følgende link:: https://kedelhuset.com/program/medlemskab-2023-frokostjazz-loerdage/

Er du i tvivl så på ring mob tlf. 2830 5680 (formand Gunhild Black)

Som medlem af Frokostjazzen Silkeborg kan du ved fremvisning af dit medlemskort komme ind til fordelagtig medlemspris i mere end 15 jazzklubber i Jylland og på Fyn.

Klubber der er med i denne ordning er følgende:

Jazzværket i Brabrand, Djursland Jazzklub i Grenaa, Sydvestjysk Jazzklub i Esbjerg, Dronning Louises Jazzklub i Esbjerg, Fredericia Jazzklub, Haderslev Jazzklub, Jazz Hobro i Hobro, Jazzklub 93 i Holstebro, Jazzhors i Horsens, Kolding Jazzklub, Odder Jazzklub, Jazzens Venner i Odense, Jazz Randers, New Orleans Jazz Sønderborg, Jazz i Thy i Thisted, Jazzsmedien i Varde, Vejle Jazzklub, Jazzklub Satchmo i Aalborg, Aarhus Jazzklub.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her